Losos na pare s citrónom a medovkou (super easy)
2 porcie
Ingrediencie:
300 - 350 g losos s kožou
1 ks citrón
1/2 zväzku medovky
soľ, korenie
Postup:
Ingrediencie:
300 - 350 g losos s kožou
1 ks citrón
1/2 zväzku medovky
soľ, korenie
Postup:
- Lososa umyjeme a osušíme.
- Vložíme do zapekacej misy kožou nadol, osolíme, okoreníme a pokvapkáme šťavou z polovice citróna.
- Druhú polovicu nakrájame na mesiačiky a naukladáme na lososa.
- Obložíme stonkami medovky, misu poriadne zakryjeme alobalom a pečieme v rúre vyhriatej na 200 stupňov 35 minút.
Lososa môžem!! Dokonca som našla aj návod, ako pripraviť lososa, pravdepodobne od nejakých šéfkuchárov. http://www.foodfest.sk/ako-na-to/ako-pripravit-lososa/ Ďakujem za recept!
OdpovedaťOdstrániťOdporucam vyskusat aj rybaciu polievku, tiez je s lososom :)
OdpovedaťOdstrániť