Losos na pare s citrónom a medovkou (super easy)

2 porcie



Ingrediencie:

300 - 350 g losos s kožou
1 ks citrón
1/2 zväzku medovky
soľ, korenie

Postup:
  • Lososa umyjeme a osušíme.
  • Vložíme do zapekacej misy kožou nadol, osolíme, okoreníme a pokvapkáme šťavou z polovice citróna.
  • Druhú polovicu nakrájame na mesiačiky a naukladáme na lososa.
  • Obložíme stonkami medovky, misu poriadne zakryjeme alobalom a pečieme v rúre vyhriatej na 200 stupňov 35 minút.



Komentáre

  1. Lososa môžem!! Dokonca som našla aj návod, ako pripraviť lososa, pravdepodobne od nejakých šéfkuchárov. http://www.foodfest.sk/ako-na-to/ako-pripravit-lososa/ Ďakujem za recept!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odporucam vyskusat aj rybaciu polievku, tiez je s lososom :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára