Dark Chocolate Ganache Tart
(inšpirácia: www.angiebakes.com)
štvorcová tortová forma s rozmermi 20 x 20 cm
Ingrediencie:
315 g sušienky oreo
100 g maslo
200 g čokoláda s obsahom kakaa 70%
100 g čokoláda s obsahom kakaa 78%
50 g čokoláda s obsahom kakaa 90%
100 g mliečna čokoláda
300 ml smotana šľahačková
Postup:
štvorcová tortová forma s rozmermi 20 x 20 cm
Ingrediencie:
315 g sušienky oreo
100 g maslo
200 g čokoláda s obsahom kakaa 70%
100 g čokoláda s obsahom kakaa 78%
50 g čokoláda s obsahom kakaa 90%
100 g mliečna čokoláda
300 ml smotana šľahačková
Postup:
- Sušienky aj s náplňou pomelieme a zmiešame s roztopeným maslom. Utlačíme na dno a boky tortovej formy a vložíme do mrazničky.
- Smotanu zohrejeme tesne pod bod varu a nalejeme ju na čokoládu polámanú na menšie kúsky. Odoláme pokušeniu miešať a necháme postáť 4 minúty. Potom čokoládu vymiešame dohladka a nalejeme na korpus.
- Uložíme do chladničky aspoň na 6 hodín.
Komentáre
Zverejnenie komentára